Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bioshock Infinite

Skrivet av: fille49   2019-05-12

Jag befinner mig högt upp i sksyarna som en fågel med vingar och jag atar hela världen med storm. Mitt namn e Hooker Dew it och jag ska kollecta min debt i Calkumbia.

Spelets början kan beskrivas som extraordinär där början är resans slut. Man åker båt i vatten och flyger i luften och man har olika sortes dilleeman att utföra undera Hookers resa. Sedan träffar han en flicka vid namn Ellie och hela hans värld blir aldrig som förr. Denna tant ska han till varje pris rädda och de är vi spelare som ska se till att det blir så. Grejen med skurksen som kallar sig Ragstock och vill döda en till varke pris.


Till gameplay har vi en del saker att ta redo på, vi har vapen, spells och en Hook som man kan svinga sig med, passande tänker ni haha men nog om dig nu. Man skjuer genom att vänsterklicka på musen och kom inte o såg att ni använder er av kontroller...noobs. Man har 50 olika vapen från start och spellsen får man genom sin polare Svante Törnlöjf som introducerar en till timewalks. En grej som gör att vi spelare går ingeom olika sortes historiska händelser där man i slutet själv upptäcker att man är sjävlsate jultomten och inget blir som förr.Spelet växlar här från 50 timmar till en RTS med smak av Battle for Middle earth 2 och Starcraft 2 och Diablo Immortal. En touch inspirerad modul med mycket spännande combat och en fröjd för ögat att följa sinna trupper på slagfältet för att förgöra den onda kejtjusaren Sune. Spelet är svårt och det är meningen att spelet ska vara tråkigt och suga.


Grafiken påminner om dishonored fast med färg och allt e inte så grått o rått som en råtta när det regnar. Utan Rapture har unika colorpellet med en pacifist ton på design och sympati för des inre känsla av målningar av Dandelion La Bevaur från sydostöstra frankike. Mycket vacker syn där man kan sitta med ett glas vin och brie ost o bara njuta.


Till slutsatsen grund har vi her ett riktigt tråkigt spel som inte alls lever upp till första där man kunde ta cover och såga sina fiender med sitt vapen. Detta spel är så insperarat av fallout 76 att det är en ren kopia av dess infrastruktur och bär densamam gameplay som resterande titlar.


I denna recension kommer jag prata om spelets grund från gameplay till grafik till ljud och sedans ge en slutsats på hela recensionen.

Du tar rollen som Atlas en vanlig kille som ska jobba sig upp min sin kriminalitet på new yorks gator med hjälp av hans kusin andrew ryan så börjar han arbeta sig uppåt för att nå god mode som man låser upp när man når 1000000 dollar i cash.

Spelet är ett gameplay som 3e person med skjutande och åkande av saker som bilar.
Sedan grafiskt känns detta riktigt snyggt man känner att man kan vara överallt och att jag faktiskt är överallt och att det är på riktigt.

Till slutsats e detta ett mästerverk som lever upp till sin föregångare.

Grafik 10/10
Ljud 10/10
Spelbarhet 9/10
Hållbarhet 10/10

Till slutsats ger jag spelet 9 av 10, men det tappar lite under sista timmarna så en 6.a blir mer rimligt.

Medlemsrecensioner27
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10