Svenska
MEDLEMSRECENSION

Destiny 2: Shadowkeep

Skrivet av: fille49   2019-10-10

Äntligen är vi här igen ett planerat budskav av återvining som även skulle få de värsta miljöbovarna att känna sig tillfredsställda... detta är Shadowkeep och det är Destiny 2.


Allt börjar med en nystart av det gamla och allt det man gjort görs igen med nya förnurliga fineser som att vapnen och skydd numera akrynimseras som RPG moment, ett fantasitsk sett att förnya denna MMORPGM4AK47 till spel.

Spelet i denna plastikoperation tar en till månen där vi under 2 timmar får följa vår hjälte och återigen spö på alla onda taskiga snubbar från både Destiny 1 och 2 och inte nog med det är Vex denna gång shadow vex och är lila istället för bruna, genialiskt. Våra nya klasser har också gjorts om och är nu mer som ett MMO alltså kan man nu ha 4 olika granater istället för 3 vilket är mega för min del.

Att jobba för nytt gear är amazing och det bästa sättet att få nytt gear är genom att åka tillbaka till jorden där man spenderade mest av sin tid och göra publics events där, gör man ca 200st per dag så har man nog power nog till raiden, det viktigaste med shadowkeep är att hålla sig ifrån dess nya content så mycket som möjligt då i storyn mardrömar som jagar en att man måste åka tillbaka till tidigare platser för att "clear your mind"

Raiden då jo den e ju väldigt populär och helt fantastiskt men den nya då? jo den är sämre och man kan ju fortfarande göra allt man gjort fast igen med ny mening och sämre rewards fast dom är nya är dom bättre stats men sämre utfört på ett såkallat sämre sätt än det tidigare sättet.

Jag vill klagöra till alla er att shadowkeep får mig att vilja spela spel igen. jag känner nu när bungie begärde skillsmässa och gick ut på eget partaj så drack dom nog tyvärr lite fär många vodka shots i samband. För detta är ju en hel spya på en nylackad parkettgolv med värmekällor. Bungie snubben har sabbat detta rejält men som sagt detta var ju säsong 8 och de sa att detta var bara början och jag älskar betala för saker som aldrig slutar på ett slut.


Säsong 9 är där vi verkligen kommer känna skillnad och där vi visar upp att vi Bungie har blivit tonåringar... Expansion Rise Of The Dark Ghost 40 Euro

Säsong 10 här börjar saker verkligen kicka off med en helt ny planet kallad Flofski upptäckt av Zavala hittar dom hans pappa som har blivit en Planet. Expansion Zavalas Big Ball 55 euro

Säsong 11 är det vi verkligen inte ska missa nya världar och de introdycerar oss till Destiny: Worlds en paketupplevelse som kostar 44 euro i månaden med uppdateringar som tar oss tillbaka till destiny 1 i deras värld av möjligheter.. jag kna inte bärja mig.

Spelet påminne en del om Halo vilket känns skumt då de tigare jobbat på det stentuffa Killzone 2 men annars gillar jag detta som en RTS.

Samlat betyg: 2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10