Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Outer Worlds

Skrivet av: fille49   2019-10-27

Oj dessa val, vad är möjligt när tiden efter jobbet finns ledigt utryme att kräva galaxen på pengar med sig själv.

Man gör sin egen gubbe av olika funktioner med olika sorters ansikten och näsor även öron tillkommer om man så vill. Detta spel är så coolt då man faktiskt får göra sin egen gubbe och ge sig ut på den yttre världen av spelets gameplay.

Det börjar sakta men säkert med att man då får göra sin egen gubbe och sedan göra ett Social Test på 450 frågor som sen slutligen bereder dig för att landa på planeten Schowf.Medans du gör din gubbe så spenderar spelets gameplay att rendera vapen så att dom syns lär du laddar in.

Man går upp i level och snackar och skjuter sig fram, typ som när man var liten och man gick i skolan fast detta faktiskt betyder något detta spel inför den känsla och magiska tillfredställelse skolan aldrig fick en att känna, här kan jag göra vad jag vill och lära mig nya saker utan tillgjorda konserveringsmedel.

Röstskådespeleriet för mig frammåt i dialoger och jag känner mig att när jag dödat halva staden i Commonwealth så blir dom rätt arga på mig men jag säger bara jag är Slyvanas och ni alla är inget.

Slyvanas min karaktär från ett fint rike på planeted Darnassas har återuppståt då den onda is kejsaren Ruch King har återupplivat alla dessa så kallade raser man kan välja i spelet. Detta påminner lite som klasser i COD.


Storyn är ungefär 4 timmar lång men det gör verkligen inget, här fijnns det massa olika planeter och sidequest att utforska och man verkligen inte vill så finns det ju multiplayer där alla spelar som en varsin planet som ska knuffa ut varandra ur solsystemen och sammla loot och förmål från de andras planeter. Väldigt roligt läge må jag säga att det faktsiskt är när man spelar det hemma. Sen har ju spelet också en del transportsträckor men man hinner oftast fram till save file 1 innan den går sönder.
Man kan som sagt vara ond eller god så upp till dig i detta spel och det är så otroligt vågat och häftigt att se något så nyskapande som detta att man får göra en egen karaktär med val och rörelser får mig att sakna Dead Space 3.


Musiken ör baserad på Mexikanska kryddor med flamberat Paprika i mustiga toner av muskot och aioli. Skriven av Radomir Rodriguez känner man att mycket är hett bakom öronen när man springer runt.

Men nog om inledningen utan nu till det viktigaste. GRAFIK...WOW

Asså sedan No Man Sky kom har jag aldrig någonsin skådat ett sådant mästerverk till grafik, det känndes som att man faktiskt var där i rymden och såg rymden i den riktigta rymden. Detta utklassar det med bravur och alla spel, Sure spelet är designmässigt och tekniskt sett väldigt fult och har extrem dålig framerate man man kan verkligen bortse från detta för att spelet är så otroligt snyggt.


Grafik 2/10
Ljud 2/10
Spelbarhet 5/10
Hållbarhet 5/10

Samlat betyg: 2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10