Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Death Stranding

Skrivet av: fille49   2019-11-17

En ruggande strand såhär i oktobersommaren. Full av misär och alkoholiserade skådespelare gjorda i datorprogram.

En sommarplåga en bäbis och en strand gjorde på konståkning i USA senaste kontinent. Vi får följa postis pär på äventyr runt om i amerikat men denna gång e hann inte så glad o go som på bio utan detta är mer en gritty take på Pär.

Paket ska levereras och i spelet som är det så man gör i 43 timmar tills storyn tar slut men kojima funderar på skirva mer manus till hösten 2023 då de fick slut på papper under spelets utecklingsfas. Spelet kan beskrivas som att man själv gör spelet. i början finns det inget utan vi som arbetar och seplar skapar vårat egna spel, riktigt jävla skoj låter det som va? Spendera 400 timmar med att göra ett eget äventyr som slutar med en naken Postis Pär på en strand täkt av bäbisar och smält saltlakrits eller bara en dålig spya med innehåll av överstekt koklett.

Det finns inte mycket till förklaring vad man gör här utan en röst vid namn Kortana leder en genom spelets inre krets för ta reda på sanningen och föra dig samman med en grön filur med namn Steve Downes. America står på spel och det är ditt jobb att göra så att det finns tillräckligt med stegar och bråte till andra att plocka.


Spelet spelas genom att spela med handkontroll då spelet har ingen annan gameplay. Man kan skjuta vilket man inte borde för då blir det Gulaschsoppa av de döda kropparna och som till sist blir Nazguls och vill döda dig, helt klar håll dig till Slangbälla eller pinnar o kottar som finns runt om i spelet. Tryckar man Fyrkant så slåss man...Genialiskt.


Musiken påminner lite om Batman och Rugby. Man känner sig på plats och man infinner sig i känslan att höra bäbisars ilska genom en dimension som sträcker sig från den andra sidan där döden står redo att utföra sin plikt att förinta varje cell i kroppen och skapa en massa av slem.

Skådespelarna har jobbat gratis så deras röster är tagna från närmaste subway resturang och animationerna studerats av handmodell lera och spelet utspelas i stopmotion för att få verklighetsutryck av att vi faktiskt har människor i spelet och inte annat trams.


Grafiken är en magisk fröjd för det onda ögat och nästan som man panik spyr för man tror att det är på riktigt. Köpte ett par hinkar på Rusta för 49kr så jag alltid är redo för min nästa vätska att lämna kroppen(Observera spela spelet på fastande mage) Kojima är genial. Spelet har även samma grafik som Apex legends vilket ser ut som samma spel i grafiken.


Grafik 10/10
Spelbarhet 5/10
Hållbarhet 5/10
Ljud 5/10

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10