Svenska
MEDLEMSRECENSION

Shadow of the Colossus (2005)

Stora monster, vida landska, en döda älskade och en pojke med ett magiskt svärd. Ett bra recept på ett spännande och episkt äventyr

Jag har alltid varit en inbiten Final Fantasy kille, snudd på en riktig fanboy! Jag har också alltid sagt att de aldrig kommer att göras ett bättre spel och eller spelserie än Final Fantsy! och så fort nån har sagt att det finns bättre spel så har jag snabbt sagt att de är omöjligt!Men ack så fel jag hade!!

För just idag har jag köpt de spelet som nästan måste vara det bästa spelet som gjorts, jag menar då inte bara till PlayStation utan till alla konsoller som finns där ute just nu! Jag pratar självklart som det stora episka äventyret "Shadow of the Colossus" Detta spel är så otroligt bra, alla animationer är rikigt snyggt gjorda! allt från "hopp-animationerna" till Wander (huvudkaraktären) till hur elegant och vackert dom enorma Colossi svingar sina svärd och rör sig! Sen så är ju inte animationerna till Agro (hästen) helt fel heller!

Det finns inga fiender som springer runt som du måste slå ihjäl på vägen till "bossen" Utan de är stora, tomma och vackar landskap som man får rida igenom och leta reda på den Colossi som man nu måste slakta! Och fighterna med Colossi:erna är bland de bästa jag har varit med om! ruskigt roligt och riktigt utmanade ibland! Alltid lika roligt att försöka att klura ut hur i helvete man ska ta sig upp på dom! Spelet är också extremt beroende framkallande! så fort du har mördat den första Colossi så vill man så fort som möjligt döda nästa! Och de är alltid lika roligt att sticka svärdet i dom och se hur en fontän med svart blod sprutar, och sen dom slår i backen är också väldigt upphetsande!!

Musiken av Koh Ohtani är nått så otroligt vacker och sätter en verkligen skön stämning i spelet! Musiken tillför nå grymt till spelet, är nästan den bästa OST:n jag har hört på mycket, mycket länge! Tor det eller ej, men ag tror att Koh Ohtani nästan kommer att bli min nya favorit kompositör inom TV-spels genren i stället för Nobuo Uematsu! Sorry Nobuo! men som man brukar säga "ut med det gamla och in med det nya"

Nått mer som är så himmla underbart med detta spel är att de inte finns några laddningstider! Just precis! ni hörde vad jag sa! Inga laddningstider! Det är ett stort plus! För många av oss här har säkert suttit hemma och gråtit blod över dom långa och jobbiga laddningstiderna som finns i så många av dagens spel. Jag hoppas att de kommer att bli mindra av den varan i alla nya spel!

Om du är sugen på ett stort och episkt äventyr så rekomenderar jag "Shadow of the Colossus" starkt till alla!

Enjoy!

Betyg
10/10

Medlemsrecensioner19
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10