Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bleeding Edge

Skrivet av: fille49   2020-03-24

Jag börjar nästan spy och jag spelar inte ens VR vad är detta?

Detta är ett fightingspel på ny nivå det handlar om att skjuta o slåss utan att ha kul, det är meningingen att det ska vara tråkigt. Karaktärerna är tecknade av studio ghibli och designen är lånad av ovewatch med ett kontrakt på 2 år innan de blir texturlösa.


Spelet är ju nästan helt gratis, helt otroligt kan man tänka sig men skulle aldrig önska min värsta fiende att ens spela genom tutorialen som är låst till 30fps och långsamma transporttexuterer. Man väljer healer eller dps eller tank och detta koncept är otroligt nyskapande och har nog aldrig sett sånt häftigt bygge skådat någonsin i ett competetive shooter slasher mixed with martial arts.


Alla gubbar slåss och är rätt coola men utan riktigt känsla känns det som att jag spelar ett spel gjort för medarbetare på ett psyksjukhus för hantera sina konstiga handlingar patienterna gör. Typ en gritty take på Shutter Island kan man se Bleeding Edge som, också kul cameo där Leonardo Hanks är en spelarbar karaktär.


Spelet är bara online och spelare lämnar varje match för att spelet är så påfrestande och ett djupdyk till sitt inre sinne för att känna är detta verkligen rätt spel för mig? Mår jag bra av att se tjocka människor utan ben på ett klot rulla fram och kväva ihjäl mig med deras kroppsfett.... jag vet inte kanske det låter gott?


Till slutsats har vi ett spel som inte fördelar unga och gamla utan låter oss isoleras utan att ha kul, just vid denna tid vi alla är i karantän anser jag detta spel som det skapats som vapen för plåga ihjäl oss? Var detta det spelet vi skulle ha nör vi behövde sitta inlåsta i 2 veckor...då spelar jag hellre nåt gammalt spel som Doom Eternal.

Samlat betyg: 2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10