Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sonic Forces

Skrivet av: fille49   2020-05-05

Fille ha satt händerna på sonic forces och bankat skiten ur sig själv.

En pinne dränkt i soldränkt smör förfriskad av blåbärsguacemole beskriver vår huvudkaratär Skonic


Skonic är en skön lirare som älskar att förföra och tillföra ett tillfredställande system för planeter och karaktärer. Svans är en av hans polare och skugga samt knoge. De alla har ett gemensamt förhållande mot doktorn. Doktorn är det stora hotet här och hans kodnamn är äggis.


Spelet går ut på att Skonic förlorar sin dotter tidigt och får hjälp av sin bror Tommyato att fly undan svamparna. 15 år senare är Skonic med en hot lady och ska hitta ringar men stöter på ett nytt uppdrag. Markarena en av Vattenflugornas ledare vill du ska transportera en liten flicka vid namn Rollie som har kraften att förgöra dessa svampar. Skonic tar även hjälp av sin polare mario som har en arme av rör för att slå ner dessa sombies med hjälp av gordon freeman. alan wake, Days gone gubben och Negan Samt arbiter från halo spartan assault.

Gameplay handlar om att sprida sin aderlainvätska runt om i världen för att få fart på hjärnaktivteten att springa fort som fan igenom banor som kan beskrivas som ett badkar med dammsugare. spelet har tjugo olika knappar för Skonics alla lemmar och kan spelas upp till 30 personer på samma handkontroll. En del amerikaner har sagt sitt om detta underbara spel.


"Its like Mac and Cheeeeeeeeese, it melts so fast"

"I like my girls fast"

"Skonic is like faster then Barry"


" A gritty take on Super Mario"


Ljudet och musiken är berättad av Smick Fordon som blandannat skrivit reklam låten till santa marias tex mex ultra salsa sauce extre hot flavor. Med denna mix och ljudkvalite hör man att man springer och rullar som en boll i natten på månljuset i endast ett lakan.


Som slutsats har vi aldrig sätt Skonic såhär mörk o rå, en saga en berättelse om hämnd, ett mörker som både som spelare tar en vid att man måste lägga ner kontrollen och andas. Utan andas så dör man även i spelet. Alla karakärer samlas här för att tillsammans samlas för att sedan skapa en samling för att samlas alla tillsammans, tillsammans är dom tillsammans.

Grafik:1/10
Ljud 2/10
Musik 5/10
Texturer 4/10
Musiker 1/10
Hållbarhet 4/10

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10