Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Last of Us

Tom har spenderat flera timmar av zombies och oskippbara cutscenes, och frågan är ju nu: Är det lika dåligt som Matteus säger?

Haha ja. Det suger.

Joell spelar golf och har använder sin klubba för att få in bollen. Hole in one. Haha se upp för bollen, oj då han kastade klubban. Den flyger. Se upp få den inte i huvudet!

Detta var inte vad jag förväntade mig. Av oklar anledning finns det knappt zombies i ett zombiespel. mest bara fiender. och stegar.

Spelet är ju dåligt med flit för det ska kännas verkligt, det har man ju hört. Hatar dåliga spel men om spelet är dåligt med flit är det ju brilliant. Om ni kommer ihåg från första trailern så såg man inget gameplay, det var en såkallad foreshadowing: ingen gameplay i spelet heller.

Jag tog ett snack med kompositören av musiken, Gustavo Fring, och han berättade lite om hur han gjorde musiekn:

"I picked up my guitar and thought long and hard about Tiger Woods. I like golf. So Tiger Woody was the only friend in me, and the music just came to me." Fingertoppskänsla.

I slutet får man skjuta på doktorer, och jag tycker att i dessa coronatider att det är väldigt opassande... jävlar vad dåligt, hade de ingen förkänsla. Tänk efter lite. Det går rykten om att tvåan ska handla om vad som hände efter ettan.

I GTA V får man spela golf och det hatar jag.

I samband med att klara alla trophies till Last of Us passade jag på att få alla trophies till Breaking Bad the card game, now available on Playstation Vita: The second generation HD replayability package Pro Upgrade. Hatar cykling-leken som jessie använder man värst är det när Better Call Saul kör sin oändlighetskombo. Everyone get in here! Finns ju en del problem med spelet men jag kan iaf erkänna att jag gillar kortspel.

I sista bana på Last of Us finns det choklad på marken som man kan äta och få en nostalgibonus om man hittar familjen flinta. Då kan man använda golfklubban.

Revenge is part of me now. It is the only thing I can think of, the only thing I eat, sleep and breathe. I will get them... I will get them all.

Garfik: 8/10 ser ut som ett spel
Ljud: 9/10 Musiken finns och man hör den
Spelbarhet: 3/10 Går inte att spela på Xbox One X, the most powerful console ever
Hållbarhet: 1/10 skivan gick sönder

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10