Svenska
MEDLEMSRECENSION

Counter-Strike: Global Offensive

Pistoler, knivar och andra vapen finns i detta kasino

Jag tycker inte om cs. det Är inte lika bra som alla andra tycker. äVen fast du kanske tycker om det så gör inte jag det. All akan inte komma övrenens. det är varför jag gör denna

En sak som är dålig är att det inte är feeling. nöär jag pratade med regisörren av spelet så sa han att alla vapen skulle kännas som unika som möjligt. OK? Men jag tror inte han har stått på en skjuutbana som jag har med en knallhet revolver som rpecis avfyrat sina skott som bäst gjorts i USA på en riktig fabkirk. Vapenfabrik. Director CS GO-personen kan inte inte mycket om vapen för han är inte amerikan. amerikaner är bäst i världen på vapen kolla bara in nyheterna. nu när vi nya idiot pesidenten drog ut ur kriget kommer alla talibaner och ISIS och allt sånt. så det var ju askorkat. Nya America-president får allt annat än bra betyg.

matchmaking finns knappt i spelet. hitter mest bara gungame som nästan är kul. på samma sätt som blodpudding nästan är gott. teknologin finns där men ändå så klarar de inte av allt. Om du skulle spelat spelet på samma sätt som jag hade du fattat. Men jag tror inte du har spelet det heller.

Tänker Halo Infinite ens släppas i år? Fortforande inget release datum. DET spelet är jag faktiskt taggad på. Det är gratis och dessutom free to play. känns inte som det ska komma i år. Men det kommer nog i år, fast det finns ju alltid en risk att det inte ko0mmer i år utan näta. Men med åtanke på detta så kommer det nog i år.
Steam Early Acces borde CSGO vara på. Betatest typ. för om du skulle testa spelet så skulle det kännas som ofärdigt. men DU gillar ju alla spel. ja DU. du vet vem du är.

Ingen ny musik i detta. bara gamla Broderman bill.

När du kommer till sista banan inser du att allt är multiplayer. det var faktiskt en twist jag inte var beredd på! Om dett a vara open world hade det varit bra. ultimata open world spelet är ju nog trots allt civilization, det är en ASSTOR bana där alla i hela världen får plats. Men itne i CS. FYFAN VAD ARG JAG BLIR!!!

KNIVJÄVELN I GUNGAME SUGER SÅ MYCKET KUK FAST BARA NÄR JAG ANVÄNDER DET. FÖR HELVETE MARTINA SKAFFA BÄTTRE INTERNET JAG LAGGAR!!!

Allt som allt ändå ett ok spel. finns ju en hel del så 5/10

Alltså dock en snabb fragå. Vem Använder Ens Gamereacotr Längre? Jag gör inte sp mycket. inte sedan det släpptes officiella screenshots från petter där det visade sig att ahn smugglade in mutor från Microsoft och 343. Fyfan! Kan vi inte alls banna gamereactor?

CSGO får 3/10

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10