Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Magic the Gathering: Arena

Skrivet av: fille49   2021-08-31

I dagens samhälle där alltjing vi gör blir digitalt eller ligga med brudar är så 2012 så har vi här ett kortspel fast på skärm. Jag är både studerande och serverar snabbmat och säljer ett o ett annat cigg paket så har inte riktigt spelat hela spelet då jag inte har alla kort då ett pack med 35 kort kostar ca 999kr och man vet aldrig vad man får??

Allt detta tjat med lootboxes och p2w så är ju detta något av det vidrigaste form jag sett och folk godkänner detta. Med allt oljud ur alla er homosapiens munnar om att free to plaj spel suger och att battle royale är så otroligt utjatat är ju precis detta vad de är, ett battle royale för rika låginkomsttagare män JA DU VET VEM DU ÄR och inte fan hjälper det mig fast jag är kåt o snygg klockan 2 på krogen med en red bulle vodka i ett urtvättat plastglas.

Spelet är o andra sidan snyggt det ska det ha. Eller ja snyggt på ett sett att man vill slicka av skärmen som man slickar....jag behöver nog inte slutföra den meningen. Men Card animator artist of the ingame card design director Marko Fiskas sa att det är meningen att man ska känna sig tillfredställd både får oss som företag får mer pengar men också att folk köper mer kort, man ska se det som mat, ett livsmedel, en livsfilosofi.

Själva spelet går ut på vinna och det kan man då som sagt inte göra om man hellre väljer spendera tusentals kronor på digitala fyrkanter och bara trycka på knappar istället för köpa roliga spel som bara går på 80kr. 100 miljoner kronor är inte så mycket pengar.

Musiken har de lånat utav senaste hollywood filmen så det håller ett bra tempo och man lyssnar noga.

Jag skulle rekkomendera spela Magic legends istället ett diablo smakande äventyr som släpptes för 3 månader sedan men ska stängas ner nu i oktober så passa på spela ett av världens mest inlevelsefulla Pve/pvp/battleroyale/first person mmorpg shooter looter-roguelite open world storytelling spel. Skärmen den bara lyser.

Magic Arena 100/103405 kort samlade
Speltid 65 days
Games played 5
Games lost 5
BETYG 3/10
Annars ett rimligt spel om läderboken i den fika får fart på slutet av månaden annars avstå detta fiasko som liveservice spel och invänta istället Legends of Gwentera.

Samlat betyg: 2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10