Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Jag antar att jag inte måste beskriva handlingen i detta, ett av dom mest populära rollspelen på senare tid. Så jag är fräck och hoppar direkt till de negativa aspekterna av spelet! De finns ju så många som beskrivit de bra: Friheten, grafiken, miljöerna osv. Och dessa saker är gudomligt bra. Men anledningen varför jag inte givit det absolut toppbetyg är några av dess brister.
tex så finns det väldigt lite variation i skattletandet! det finns olika rustningar men inga indivduella saker, alla Elven sword ser likadana ut! Och efter ett tag vet du att du inte kommer att hitta nåt unikt i den där nya grottan du hittat!
I föregångaren Morrowind var allt mycket fulare, javisst. Men mångfalden av objekt och roliga saker var betydande mer. Likaså är alla fort och grottor i princip uppbyggda efter samma mall. Snart börjar allt flyta ihop.
Likaså kombinationen av din rustning, Du kunde kombinera axelskydd, robes, hjälmar, handleds skydd och skor i en salig röra! här kan du tex inte ha En robe ovanpå din rustning.
Likaså är magierna färre, och min absoluta favorit:Levitation, har försvunnit helt!
Likaså är det färre människor i Oblivion, och de flesta säger ändå samma saker. Så därför får inte Oblivion fullt lika högt betyg som andra brukar ge det. Sen är det naturligtvis ett helt underbart spel, och expansionerna fixar en del, men nu talar jag om grundutförandet.
Så Morrowind fortsätter vara min absoluta fria favorit i spelsammanhang, men Oblivion kommer ganska nära!- Men inte riktigt!

Grafik 9/10- amazing!

Ljud 8/10- vacker musik och bra röster

Kontroll 9/10-inga problem, what so ever

Hållbarhet 8/10 Nästan i Morrowinds anda men bara nästan

Totalt 8/10- en fantastisk upplevelse!

Medlemsrecensioner109
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10