Svenska
MEDLEMSRECENSION

Shadow of the Colossus (2005)

Skrivet av: pettzor   2007-08-02

Shadow of he colossus handlar om Wanda, en krigare, och hans trogne häst Agro.De bär med sig en fager jungfru som antingen är död eller i förtrollad sömn. Det sägs att i det land dom beger sig till finns en kraft som kan återuppväcka döda. Väl framme i det öde landets tempel talar krigaren med en gud som säger åt honom att döda de sexton colosser som finns i landet och då kommer jungfrun att vakna igen
jag hade inte spelat ico innan jag spelade shadow of the colossus så jag visste inte riktigt vad som väntade.När jag spelade spelet tänkte jag inte så mycket på det, för uttom att det var ett otroligt bra spel. Men senare när jag skämpar med att ta colosserna på hard kommer jag att tänka på alla detaljer. Även om det inte är mitt nyaste spel är det ett av det snyggaste.Ljussättningen är fantastisk och musiken (när det är någon musik) är kraftig och pompös, precis som dom colosser man möter. Den är samtidigt sorsen vid just det rätta scenerna. Musiken i spel betyder mycket för mig.
Jag hoppas att det släpps ännu ett sel i samma anda som shadow of the colossus och ico, med en helt ny spel ide som båda dom levererade.

Medlemsrecensioner19
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10