Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Combat Evolved

Skrivet av: GTO   2007-08-02

Halo. Ett ord som nästan endast förknippas med ett spel, en spelserie hos speciellt ungdomar, men även spelande vuxna.

Halo betyder gloria på engelska och spelet utspelar sig huvudsakligen på en ringvärld byggt av ett sedan länge utdöd ras som har bergskedjor, snö, skogar, vatten och liv i olika former.

Det finns inget spel som jag har haft så roligt med tillsammans med kompisar antingen i Co-op eller i multiplayer/LAN.
Miljöerna är stora, fria och smart designade, vilket ger en stor valmöjlighet att ta sig fram och göra vad man vill emellan uppdragen.

Nu är det över 4,5år sedan jag fick det och kompisar som provar att spela det först nu uppskattar det lika mycket som jag gjorde när jag väl spelade igenom det vid 13års ålder, vilket är väldigt imponerande i mina ögon.

För allt tjat om Halo borde göra de som inte är intresserade helt emuna, men de flesta brukar få äta upp att de sa att det verkade vara ett i mängden när de väl spelar det, för så bra är det faktiskt.

Grafik ~ 10
Underbar design, stora miljöer och det flyter på smärtfritt.

Ljud ~ 9
Underbar musik som gör att många minnen har fastnat, kanske för gott, men det är synd att spelet inte stödjer Dolby Digital.

Kontroll ~ 10
Kanske det mest hållbara med spelet. Lite seg ifall man jämför med nyare spel, men med massor av inställningar och känns fortfarande helt perfekt än idag.

Hållbarhet ~ 10
Jag plockar fortfarande fram det och även kompisarna har svårt att glömma bort det, trots att 2an sedan länge är släppt.

Medlemsrecensioner46
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10