Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3

När jag, året 2001 klev in genom dörren hos en god vän för lite sedvanligt förkrök innan kvällens festligheter så möttes jag av något fascinerande. Min kamrat samt ett par andra vänner satt nämligen och spelade ett spel som jag på en gång vart helt förbryllad över hur snyggt det var.

När jag senare fick en av kontrollerna i handen och började spela själv så fick jag den där känslan som jag än idag nästan kan minnas. Sedan den dagen är jag ett förtvivlat stort fan av Halo och allt vad dess universum innebär.

Så.. Till det mer aktuella, det senaste Halo spelet, nummer tre i ordningen.

Multiplayer har alltid varit en av de starkaste segmenten i detta spel och jag var måttligt nyfiken på treans multiplayer läge efter att ha gottat mig i tvåans online läge i ett flertal år tillbaka.

Det hela var som en stor förbättring ifrån föregångaren och dessa nya power-ups såsom bubble shield och power drain och ny arsenal såsom flamethrower och gravity hammer försämrade inte direkt upplevelsen.

Och så, var det såklart dax att fortsätta den episka storyn. Hjälpa vår allas gröne favorit, Master Chief att rädda världen en sista gång, iaf ur Bungies perspektiv.

En personlig highlight var när man äntligen fick flyga en hornet och genom den infiltrera ett torn fyllt med arga, förmodligen a-kassa mjölkande covenant.

Det ända jag i skrivande stund kommer på att jag saknade i spelet var en fläskig bossfight.

Halo: ODST på ingång, mer DLC att gotta sig i och nya achievements gör detta till ett spel som kommer att hålla ett par år till, definitivt.

Medlemsrecensioner176
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10