Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
M3GAN

Megan-uppföljare bekräftad till år 2025

Allison Williams och Violet McGraw ska att spela ett blodigt spel igen när den mördande AI-dockan återvänder...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Vi har hört talas om en potentiell uppföljare ett tag nu efter att Megan (M3GAN, som filmposten lyder), och nu hart detta spikats, men tydligen får vi vänta ett tag på mer av det obehagliga.

HQ

Variety och The Hollywood Reporter rapporterar båda att de fått en officiell bekräftelse på att Megan får en uppföljare, vilken tills vidare går under namnet Megan 2.0. Allison Williams och Violet McGraw kommer återuppta sina roller som titelfiguren respektive Cady, men regissören Gerard Johnston har inte skrivit på för uppföljaren ännu (även om The Hollywood Reporter säger sig har källor som säger att det är på väg).

Tyvärr kommer vi behöva vänta överraskande länge på att få se den mördande AI-dockan återvända, eftersom Megan 2.0 ser ut att hemsöka biograferna först den 17 januari år 2025.

M3GAN

Relaterade texter

5
M3gan

M3gan

FILMRECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har hängt med internetfenomenet M3gan och är ömsom ordentligt underhållen, ömsom rejält orolig för framtiden...Loading next content