Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Mer Batman från Telltale på väg?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Senare under veckan sparkar Comic-Con igång och i samband med det så har det redan florerat flera, heta rykten om vad Telltale Games kommer att presentera under showen. De har redan berättat att de kommer att dela med sig av flera nyheter, vilket naturligtvis har startat en rad spekulationer. Vi har redan hört rykten om att en uppföljare till The Wolf Among Us är på väg och nu verkar det som om det kommer mer Batman också.

Åldersmärkningsfantasterna FVLB har nämligen listat ett season pass till något som kallas för Batman: The Enemy Within. Varumärket är registrerat under namnet Kent Mudle, en man som har arbetat med flera Telltale-spel genom åren. Detta får oss självfallet att tro att det handlar om ett nytt, episodbaserat Batman-äventyr, men om det är sant eller inte, vet vi inte förrän Comic-Con har startat.

Batman: The Telltale Series

Relaterade texter

3
Mer Batman från Telltale på väg?

Mer Batman från Telltale på väg?

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Senare under veckan sparkar Comic-Con igång och i samband med det så har det redan florerat flera, heta rykten om vad Telltale Games kommer att presentera under showen....Loading next content