Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Paper Mario: The Origami King

Mer information om Paper Mario: The Origami King

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår överraskade Nintendo med att utannonsera Paper Mario: The Origami King, vilket släpps den 17 juli. Efter utannonseringen bjöd de även på fler detaljer om spelet och en liten video på stridssystemet du kan hitta längre ned.

Den här gången heter skurken King Olly, som har kidnappat prinsessan Peach (låter inte upplägget vagt bekant?) och som lök på laxen har han dessutom tagit kontroll över hennes slott. Detta är tydligen för mycket för Mario att hantera på egen hand och han tvingas därför samarbeta med Bowser (något de även gjorde i Mario & Luigi: Bowser's Inside Story).

Lyckligtvis har Mario några nya trick till sitt förfogande. Bland annat har han nu 1000-Fold Arms som låter oss interagera med och påverka omgivningarna genom att bland annat riva i dem, vika saker och ting, strida samt lösa pussel. Lite som ullmekaniken i Yoshi-spelen, om du så vill.

Stridssystemet har också setts över. Det är fortfarande turbaserat, men nu utspelas allt innanför en cirkel som uppmuntrar till nya tekniker som att göra max skada om du kan få fienden att stå på rad. Partnersystemet är också tillbaka med lite innovationer, och det verkar alltså som att Paper Mario: The Origami King kommer dra nytta av de extra digitala hästkrafter Switchen ger.

Kolla in stridsvideon nedan.

HQ
Paper Mario: The Origami King

Relaterade texter

Paper Mario: The Origami KingScore

Paper Mario: The Origami King

RECENSION. Skrivet av Johan Jolin

Nintendos stora sommarspel är nu här och Johan har prövat om Mario i papper gör sig lika väl till Switchen som 3D-versionen gjorde....Loading next content