Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Mer rykten kring GTA V

Huvudkaraktärens namn avslöjat?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har ryktas otroligt mycket om Grand Theft Auto V sedan Rockstar Games utannonserade spelet förra veckan. Det har ryktas om vart det utspelar sig, att vi kommer styra fler karaktärer och en mycket annat. Nu har en medlem på forumet 4Chan lagt ut en himla massa smaskiga detaljer kring spelet. Men om dessa rykten nu stämmer så kan detta spoila Grand Theft Auto V för dig, så läs på egen risk.

SPOILER-VARNING!

Spelet utspelar sig i San Andreas år 2012 och huvudkaraktären är en latinamerikan vid namn Adrian. Under spelets gång skämtas det mycket kring världens slut. Du börjar i Los Santos, närmare bestämt dina rivalers (Varrios Los Aztecas) territorium, efter att du blivit nedslagen och rånad.

Mycket av storyn handlar om pengar, mer information om detta kommer längre ner. Multiplayerläget är också tillbaka i Grand Theft Auto V, det finns nya lägen, co-op-story och på konsol blir det multiplayer för 32 spelare, 64 på PC.

PC-versionen ska släppas samtidigt som konsolversionerna och det är Rockstar Leeds som står för portningen. Rockstar Leeds blev precis klara med PC-versionen av L.A. Noire. San Andreas inkluderar samma städer som förr, det har dock blivit större och är mer detaljerat.

Gängkrig är också tillbaka, denna gången är det krig mellan mer gäng. 57th Ballas återvänder och ett nytt gäng som heter Eastside Azteca finns också med. Det har sin egna graffiti, och ja, du kan själv skriva graffiti på väggarna runt om i städerna.

Nu blir det ännu större spoilers så återigen, SPOILER-VARNING!

Enligt källan så dör huvudkaraktären i spelet och du tar då kontroll över hans bror som ärver det mesta av hans ägodelar. Pengarna som jag pratade om förut rör sig om droghandeln som är väldigt stor i San Andreas, man krigar om droger mycket under storyn och man får stora summor pengar från det.

Äventyret utspelas efter Grand Theft Auto IV, vi har ingen aning om vad Niko håller på med men han nämns vid namn minst två gånger under spelets gång. Du kan mecka med bilar igen, och lowriding är också tillbaka. Det finns med nio radio stationer som du kan lyssna på.

Militären är också tillbaka i Grand Theft Auto V, så får du sex stjärnor så är det dags att börja springa. Det kallas för National Guard. Cover-systemet från Grand Theft Auto IV återvänder också men har blivit uppgraderat och flyter mycket bättre (inspirerat av Red Dead Redemption?).

Val du gör under spelets gång spelar stor roll för hur spelet slutar, det finns totalt fyra olika slut i spelet. Fler flickvänner och fallskärmar är också tillbaka.

Det var alla rykten för denna gången, om allt stämmer vet vi inte men medlemmen nämnde också att trailern som släpps nu på onsdag är 1 minut och 4 sekunder lång. Om detta stämmer så kan vi nu veta väldigt mycket om Grand Theft Auto V.

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femmaLoading next content