Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal: Hellsinger

Metal: Hellsinger finns nu även till Playstation 4 och Xbox One

For those about to rock we salute you!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Metal: Hellsinger bjöd på rejält tunggung när det släpptes för ett par månader sedan men mosh piten var endast tillgänglig för de som satt på PC och nya generationens konsoler. Nu blir det dock ändring på det när den härliga kombinationen metal och förstapersonsskjutare även släppts till Playstation 4 och Xbox One.

I samband med släppet så har vi även fått ta del av en hel del nyheter, i form av nya skins och combos men framför allt finns det nu en helt ny svårighetsgrad. En utmaning för de hugade, enligt rykten i stil med tuffaste svårighetsgraden av Dragonforce på Guitar Hero när det begav sig men skall det manglas så skall det.

Archdevil är alltså det nya spelläge som skall erbjuda ett stenhårt lir helt utan livlinor. Ingen återupplivning när man dör med andra ord. Det är en utmaning värdigt namnet förstås men det är klart, i metal lever man fort och man dör ung. Det är välkänd fakta det. Kommentera gärna när du överlevt Archdevil så skall vi hylla dig.

Metal: Hellsinger

Relaterade texter

4
Metal: HellsingerScore

Metal: Hellsinger

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har tränat sin rytm i denna kärleksförklaring till både metal och förstapersonsskjutare...Loading next content