Svenska
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

4A Games lovade oss att Metro Exodus skulle bli långt mer ambitiöst än de två tidigare titlarna, och så blev det - med en enorm framgång som kom som ett brev på posten. De arbetar för närvarande hårt på Metro 4, som ännu inte har utannonserats - men Exodus fortsätter att sälja bra.

Ägarna Embracer Group avslöjar nu att Metro Exodus sålt 8,5 miljoner exemplar. Faktum är att de sålde drygt 500 000 exemplar mellan januari och mars 2023, det senaste uppmätta kvartalet, och antalet spelare är över tio miljoner.

Det är med andra ord tydligt att det finns mycket potential i Metro-serien, och vi vet redan att Embracer planerat ett eget event i augusti - kanske får vi höra mer där?

Metro Exodus

Relaterade texter

Metro ExodusScore

Metro Exodus

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Det brukar oftast pratas om underskattade, dissade, eller helt enkelt; bra spel som helt undgår publikens öga (sistnämnda är vad amerikanarna brukar kalla "hidden...

0
Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

4A Games lovade oss att Metro Exodus skulle bli långt mer ambitiöst än de två tidigare titlarna, och så blev det - med en enorm framgång som kom som ett brev på posten....Loading next content