Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears 5

Microsoft antyder något Gears of War-relaterat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan Halo-serien inte riktigt nått samma nivå sedan 343 Industries tog över efter Bungie, har The Coalition däremot lyckats bättre med Gears of War-serien. Deras titlar Gears of War 4, Gears 5 och Gears Tactics har genomgående fått fina betyg och kontinuerligt uppdaterats med både innehåll samt ny grafik till mer kraftfull hårdvara.

Och nu verkar de har något i görningen igen. Utan förvarning lät officiella Twitter-kontot för Gears-serien posta en bild - som du ser härunder - utan att bifoga någon kontext. Det är såklart en antydan om något, men vad vet vi inte. Den mest rimliga gissningen är mer innehåll till Gears 5 eller Gears Tactics, även om det givetvis kan vara något helt annat.

Det är även värt att minnas att Gears of War fyller 15 år i år, så det kan även ha något med det att göra, som en remake eller en remaster av en tidigare del i serien.

Gears 5

Relaterade texter

6
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi kollar in den drygt tre timmar långa storyexpansionen Hivebusters, där vi får träffa nya huvudpersoner och röja oss fram på en vulkan-ö...

Gears 5Score

Gears 5

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har återvänt till Sera med motorsågsbajonetten i högsta hugg för att recensera den femte numrerade delen i Gears of War-sagan...Loading next content