Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator får stöd för FSR och DLSS

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i en Q&A som producenten för Microsoft Flight Simulator, Martial Bossard berättade att det sedan länge efterfrågade stödet för FSR och DLSS kommer att släppas i juli, i samband med nästa stora uppdatering. FSR och DLSS står ju för FidelityFX Super Resolution respektive Deep Learning Super Sampling och är AMD:s respektive Nvidias bildåtergivningsteknik, så kallad image rendering technology. En teknik som använder deep learning för att kunna producera en bild som ser ut som en version med högre upplösning av ett original med lägre upplösning.

10: juli släpps uppdatering 10 av spelet och då får det alltså stöd för DLSS 2.0 och FSR 1.0 men även support för FSR 2.0 antas vara på gång. Här finns det dock inget officiellt datum kommunicerat.

I samma Q&A berättade Jorg Neumann, ansvarig för Microsoft Flight Simulator att det kommer att bjudas på en stor överraskning redan i juni månad. Detta i samband med Microsofts keynote den 12:e juni, då man även kommer att avslöja fler detaljer kring den kommande uppdateringen. Han visade även en roadmap över vad som kan förväntas komma de närmaste månaderna och nu i maj planeras en uppdatering för Italien och Malta. Dessutom släpps DLC:en Top Gun: Maverick och en helt ny flygplansmodell. I mitten av juni är det som sagt dags för uppdatering nummer 10 i ordningen och Local Legends 5.

Microsoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...Loading next content