Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator får uppdatering i form av ett detaljerat Italien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Microsoft Flight Simulator är ett mycket detaljrikt och vackert spel är känt sedan tidigare. Med sina realistiska flygplansmodeller, realtidsrenderade flygplatser, städer och landskap från hela världen har simulatorn satt en helt ny standard i branschen och spelet fortsätter hela tiden att växa och utvecklas. Nu är det Italien som har fått sig ett ansiktslyft som heter duga.

I den senaste uppdateringen, som släpptes i går under namnet "World Update 9: Italy" så har hela Italien med omnejd fått ta del av ny så kallad geospatial data, det vill säga tidsbaserad satellitdata, relaterad till en specifik plats. Något som ger en så verklighetstrogen bild av aktuell geografisk plats som möjligt och det rör sig om hela 20 städer, inklusive storstäderna Rom, Neapel, Venedig och Milano och det skall vara på den nivån att man faktiskt kan utbrista i ett "Jag kan se mitt hus härifrån!" Fyra flygplatser har dessutom modellerats för hand av Gaya Simulations, inklusive Palermo Airport på Sicilien och Sondrio i Sydtyrolen. Utöver detta så har hundratals intressanta platser finslipats till perfektion, hela vägen från Lombardiet i norr till Kalabrien i söder men även Malta har inkluderats. Från fotbollsarenor till katedraler och fyrtorn. Hela listan hittar du här!

Den som sitter på en PC eller Xbox Series X och har tillgång till ett exemplar av Microsoft Flight Simulator får ta del av uppdateringen utan kostnad. Det är med andra ord hög tid att ta en flygtur till Italien och varför inte, det är alltid vackert så här års.

Microsoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...Loading next content