Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator gör USA vackrare med ny uppdatering

Det har blivit dags för en ny World Update och Asobo Studio har nu gjort flera platser i USA ännu snyggare...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft Flight Simulator var otroligt snyggt redan från första sekunden det släpptes, men det finns alltid utrymme för förbättringar och Asobo Studio och Xbox Game Studios har arbetat hårt för att göra världen vackrare med World Updates.

Tack vare detta har regioner som Japan, Norden, Storbritannien, Tyskland, Italien och USA snyggats till med fler perfekt återskapade flygplatser och sevärdheter som ser nästan fotorealistiska ut. Nu har Asobo bestämt sig för att återvända till USA med World Update X. Detta innebär att flera intressanta platser nu ser ut som sin verkliga motsvarighet, och den här gången omfattar det hela städer som Atlanta och Chicago, och även en ö som Key Largo i Florida.

Det finns dessutom spektakulära sjöar och berg, massiva monument och nationalparker att njuta av från ovan samt mycket annat. Ta en titt på en del av det i annonstrailern för Microsoft Flight Simulator: World Update X, vilken är gratis att ladda ner från och med nu.

HQ

Glöm inte heller att du nu kan njuta av allt detta i en Halo Pelican, vilket utannonserades i söndags under Xbox & Bethesda Games Showcase.

Microsoft Flight SimulatorMicrosoft Flight Simulator
Microsoft Flight SimulatorMicrosoft Flight Simulator
Microsoft Flight SimulatorMicrosoft Flight Simulator
Microsoft Flight SimulatorMicrosoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...Loading next content