Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator har nu över 15 miljoner flygsugna piloter

Ett rekordstort antal gamers vill flyga med Microsoft utan att oroa sig för koldioxidutsläpp och klimatförändringar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft Flight Simulator gjorde år 2020 comeback efter många års frånvaro, och det blev omgående succé tack vare ett riktigt djup spelsystem, som även gick att ha roligt med utan detaljerade kunskaper.

Sedan dess har folk flugit jorden runt och tittat på vår vackra planet samt landat på allehanda flygplatser med en uppsjö av flygplan. Och nu har en ny milstolpe uppnåtts.

Via Instagram meddelas nämligen att över 15 miljoner piloter slagit sig ner i en digital cockpit för att inta himlen, och tillsammans har de gjort över 1 000 000 000 flygningar.

Vi gav Microsoft Flight Simulator ett mycket högt betyg när det begav sig och tycker såklart detta känns väldigt välförtjänt. Senare i år kommer för övrigt uppföljaren Microsoft Flight Simulator 2024, och i väntan på det fortsätter Asobo Studio utveckla och förbättra spelet, nu senast genom en rejäl Las Vegas-uppdatering.

Microsoft Flight Simulator
Är du en av dem?

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...Loading next content