Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsoft registrerar ett nytt Gears of War-varumärke

Det finns gott om rykten som hävdaratt vi kommer kan se fram emot en remastrad samling av den ursprungliga trilogin...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Gears 5 släpptes beslutade The Coalition och Microsoft att ta bort "of War" ur titeln, en namnkonvention som de senare också använde till Gears Tactics. Men detta har inte hindrat företaget från att lämna in en ny ansökan om ett nytt Gears of War-varumärke i USA. Även om denna praxis är vanlig så gör detta sammanträffande detta lite mer intressant, och det finns en hel del rykten som hävdar att The Coalition för närvarande arbetar på en remastrad samling av Gears of War-titlarna.

Det kan såklart också vara relaterat till Gears 6, vilket kommer utvecklas med Unreal Engine 5 och som inofficiellt avslöjats via platsannonser. Att döma av sistnämnda låter det dock som att det är långt ifrån färdigt, och allt som allt ska vi nog inte bli alltför förvånade om Gear of War Trilogy Remastered avtäcks under The Game Awards i december eller till och med tidigare.

Microsoft registrerar ett nytt Gears of War-varumärke

Tack GamingBoltLoading next content