Svenska
Gamereactor
nyheter
Rock Band 4

Mindre än en vecka kvar att kunna exportera Rock Band 3-låtar till Rock Band 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du fortfarande gillar att bjuda hem vänner för att rocka med plastinstrument som om det vore 2008, så har vi ett viktigt meddelande. Ett av de stora dragplåstren i Rock Band-serien är möjligheten att flytta över musik från ett spel till nästa i ett sakta växande bibliotek. Men genren är idag stendöd, och den sista stora lanseringen med instrument från Harmonix var Rock Band 4 från 2015.

Och om du spelar detta - eller planerar att göra - och vill behålla din Rock Band 3-musik, så bör du snabba på. Den 1 december försvinner nämligen möjligheten att exportera denna musik. Kort sagt behöver du alltså agera nu eller acceptera att du aldrig kommer få möjligheten att bygga ett enormt Rock Band-bibliotek att rocka till.

Att göra detta till Xbox är väldigt enkelt, surfa bara över till Microsoft Store, betala 149 kronor och du är redo.

Till Playstation måste du tidigare ha spelat Rock Band 3 på Playstation 3 med din profil. Om du har gjort detta, surfar du bara över till Rock Band 4-musikaffären i spelet och går till Exports så kommer spelet kolla så du är godkänd. Om så är fallet, kan du sedan köpa Export Pack för samma prislapp som till Xbox.

Med detta gjort, är du alltså sedan redo att rocka vidare även i framtiden.

Rock Band 4

Relaterade texter

Rock Band 4Score

Rock Band 4

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års dvala är världens bästa musikspel äntligen tillbaka. Petter har rockat loss...

5
En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saker och ting har inte gått lika bra för Harmonix på slutet. Rock Band 4 blev aldrig den återuppståndelse gör genren som de hoppades på och Fig-crowdfundingen för att...Loading next content