Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Legends

Minecraft Legends bjuder på många nya fiender

Utvecklarna visar massor av gameplay och förklarar diverse olika fiender och vänner i ny video....

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Minecraft Legends var ett av de helt nya spelen som utannonserades under Xbox och Bethesda Games Showcase i juni. Det är en ny variant på Minecraft-formeln, ett strategispel med action i realtid, och planerna är att lansera det under första halvåret 2023.

Den här gången utvecklar Mojang det tillsammans med Blackbird Interactive, och nu har vi fått en ny video som introducerar oss för vad spelet har att erbjuda och presenterar några av personerna bakom det. Vi får även träffa bekanta, men ändå nya Minecraft mobs, och alla är heller inte din fiende den här gången.

Kolla in videon för att få en bättre titt på denna titel som lanseras till PC, Playstation, Switch Xbox. Minecraft Legends ingår också med Game Pass från och med dag ett.

HQ
Minecraft Legends

Relaterade texterLoading next content