Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Legends

Minecraft Legends bjuder på många nya fiender

Utvecklarna visar massor av gameplay och förklarar diverse olika fiender och vänner i ny video....

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Minecraft Legends var ett av de helt nya spelen som utannonserades under Xbox och Bethesda Games Showcase i juni. Det är en ny variant på Minecraft-formeln, ett strategispel med action i realtid, och planerna är att lansera det under första halvåret 2023.

Den här gången utvecklar Mojang det tillsammans med Blackbird Interactive, och nu har vi fått en ny video som introducerar oss för vad spelet har att erbjuda och presenterar några av personerna bakom det. Vi får även träffa bekanta, men ändå nya Minecraft mobs, och alla är heller inte din fiende den här gången.

Kolla in videon för att få en bättre titt på denna titel som lanseras till PC, Playstation, Switch Xbox. Minecraft Legends ingår också med Game Pass från och med dag ett.

HQ
Minecraft Legends

Relaterade texter

1
Minecraft LegendsScore

Minecraft Legends

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Ännu mer Minecraft-material till de mest inbitna eller en helt annan upplevelse? Det svenska spelundret expanderar och Johan har delat ut betyg...

0
Minecraft Legends får ny storytrailer

Minecraft Legends får ny storytrailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det visar sig att dessa eländiga piglins är i farten igen, fast bestämda att göra livet surt för folk, och du är hjälten som måste stoppa allt...Loading next content