Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Wii Music

Miyamoto om Wii Music-kritik

Skvallrar om stor ambition med spelet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendos Wii Music har mötts med ljumma recensioner världen över och fick det mindre smickrande betyget 3/10 av Gamereactor. I en intervju med Edge, efter att ha blivit tillfrågad om de negativa recensionerna, svarade Shigeru Miyamoto så här:

"Min förhoppning är att allt fler kommer att ta till sig Wii Music och förstå dess roliga natur. Jag trodde inte att det direkt skulle få bra respons världen över. Ska jag vara ärlig så har jag en särskild stor ambition med Wii Music; att det till slut kan bli något väldigt inflytelserikt, så att det kan påverka vad musik betyder för världen."

Exakt vad Miyamotos stora ambition med Wii Music är, och hur spelet ska förändra vår syn på musik som fenomen framgår inte. Med risk för att låta trist skeptiska tror vi inte att det slår exempelvis den första elgitarren eller Beethovens födelse. Vi får se.

Wii Music

Relaterade texter

Wii MusicScore

Wii Music

RECENSION. Skrivet av Sophie Warnie de Humelghem

Sophie har gått från ett glittrande Rock Band till ett grisigt Wii Music. Musikspel blir nog inte sämre än såhär...Loading next content