Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout: New Vegas

Moddare gör om Fallout: New Vegas med grafikmotorn från Fallout 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

År 2010 släppte Obisidian Entertainment Fallout: New Vegas, ett spel som många fortfarande minns som en av seriens höjdpunkter. Nu har en grupp driftiga moddare bestämt sig för att göra om klassikern och använda grafikmotorn från Fallout 4 för att göra det snyggare. En video från modden (pre-alpha) kan beskådas på denna länk och vill du följa projektet närmare så gör du det här.

Hittills har de fokuserat på området Goodsprings, men de är inte klara ännu. Med tanke på vilket mastodontprojekt detta är kan man även ställa sig frågan om de någonsin blir helt klara. Oavsett hur det blir med den saken så är det ett mycket spännande projekt, eller vad säger ni?

Fallout: New Vegas
HQ

Relaterade texter

1
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Kuriren i Fallout: New Vegas har en sista resa att bege sig ut på och denna gång finner han en person som är nära kopplat till hans egna öde. Vad är det som gömmer sig i The Divide egentligen?

3
Nu kan du spela Fallout New California

Nu kan du spela Fallout New California

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Det finns ett flertal ultraambitiösa mod som i detta nu håller på att utvecklas för olika Fallout-spel. Bortsett från Fallout Cascadia och Fallout Miami (som båda bygger...Loading next content