Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Tri

Monster Hunter 3 till Wii

Japanskt storspel exklusivt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcoms kanske just nu mest framgångsrika spelserie i hemlandet Japan, Monster Hunter, har länge ryktats vara på väg till Playstation 3 men nu står det klart att det tredje spelet i serien efter att tidigare enbart släpps till Sonys spelmaskiner blir exklusivt för Nintendo Wii. Capcom har angett att de lägre utvecklingskostnaderna som ett Wii-spel innebär var en av huvudorsakerna till valet av format.

Monster Hunter-serien har hittills sålts i över 4,5 miljoner exemplar (mestadels i Japan) och det senaste spelet Monster Hunter Freedom 2 till PSP är det mest sålda PSP-spelet i Japan.

Några speciella detaljer kring spelet har inte offentliggjorts mer än de vanliga fraserna om att Wii-kontrollens unika funktioner ska nyttjas, men det kunde ni säkert räkna ut själva. Räkna också med att spelet kommer att bjuda på onlinespel då detta varit en viktig del av Monster Hunter-spelen redan då det första spelet lanserades till Playstation 2.

Monster Hunter Tri
Monster Hunter Tri

Relaterade texter

Monster Hunter TriScore

Monster Hunter Tri

RECENSION. Skrivet av Sophie Warnie de Humelghem

Sophie har spenderat timmar med att samla, slakta och smida i Capcoms onlinerollspelssatsning Monster Hunter Tri och är nu redo att avlägga sitt omdöme...Loading next content