Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Monster Hunter: World kan ha passerat tio miljoner sålda ex

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan efter fem veckor så hade Monster Hunter: World sålts i 7.5 miljoner exemplar till Xbox One och Playstation 4. Vilket gör detta till det mest sålda spelet i historien för Capcom, men så småningom så saktas spelförsäljningen ner och sedan den 30 juni, så har Monster Hunter: World sålts i 8.3 miljoner exemplar. Det här är ju fortfarande en imponerande siffra helt klart. Däremot så är det ju inte över, för Monster Hunter: World lanserades till PC förra veckan och redan nu kan vi prata om att det här ännu en gång kan blivit en succé för Capcom.

Enligt Steam Spy Premium statistiken som blev postad på forumet ResetEra så har Monster Hunter: World passerat 2 miljoner spelare på PC under helgen. Det var medlemmen Carlius som noterade det här. Och även om vi inte har officiella siffror så kan vi ändå chansa på att Monster Hunter: World har sålts i över 10 miljoner exemplar världen över. Och tittar vi på Capcoms försäljningsdatar så har Monster Hunter-serien sålt i över 50 miljoner exemplar sedan den 30 juni, 2018.

Här kan du kika på när vi spelar Monster Hunter: World på PC.

HQ
Monster Hunter: World

Relaterade texter

Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Årets första storspel kom tidigt. Kan Monster Hunter: World bli det spelet som äntligen gör att serien får fotfäste i västvärlden på riktigt? Kim har jagat monster i timmar...



Loading next content