Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 till Switch ser bedrövligt ut och köparna kräver pengarna tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag släpps äntligen Mortal Kombat 1, det senaste i raden av Ed Boons hypervåldsamma slagsmålsspel och om du har en Playstation 5 eller Xbox Series så kan du förvänta dig gott om högupplöst, krispigt blod och vältexturerade avhuggna kroppsdelar.

Är det däremot en Nintendo Switch du har ståendes under din TV i hemmet, ja då kanske du bör överväga ditt inköp lite mer noggrant för döma av videoklipp och stillbilder som postats från den versionen av Mortal Kombat 1 så står inte allt helt rätt till.

Förvisso är det imponerande att spelet ens finns till konsolen, men med tanke på att det kostar precis lika mycket som till de andra plattformarna, närmare 850 kronor på en del ställen, så borde vi kunna förvänta oss mer.

Mortal Kombat 1 till Nintendo Switch ser nämligen fullständigt bedrövligt ut och fans som köpt spelet till konsolen är nu rejält gramse. Många kräver pengarna tillbaka och nedan finner du en handfull av de många kommentarer som dykt upp online.

Vilken version av spelet kommer du att köpa?

Mortal Kombat 1
Mooortal Kooombaat!

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content