Svenska
Gamereactor
nyheter

MrBeast är nu Youtubes mest prenumererade person

Svenska storstjärnan PewDiePie har därmed petats ner till en andraplats efter lång, lång tid som kungen av videotjänsten...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

PewDiePie var länge känd som den person på Youtube som hade flest prenumeranter, men under de senaste åren har en ny person snabbt fått fotfäste på tjänsten, och nu har den personen gått om den svenska titanen och blivit den mest prenumererade personen på Youtube.

Det handlar om MrBeast, en innehållsskapare som är känd för att han ger bort osannolika mängder pengar i sina videos. I skrivande stund har MrBeast 112 miljoner prenumeranter på plattformen, vilket placerar honom före PewDiePie som "bara" har 111 miljoner prenumeranter.

MrBeasts imponerande väntas fortsätta att växa i framtiden och det återstår att se om han även kan ta sig förbi de icke-individuella kanalerna T-Series, Cocomelon eller SET India, eftersom han måste få ytterligare 35 miljoner prenumeranter för att komma ikapp andra och tredjeplatsen på topplistan, och måste fördubbla sin nuvarande siffra för att komma ikapp jätten T-Series.

MrBeast är nu Youtubes mest prenumererade person


Loading next content