Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

MSI Gungnir 300R Airflow

Vi kollar in det nya MSI Gungnir-chassit 300R Airflow för att se vad det har att erbjuda kräsna PC-spelare...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Produkten är en del av MPG-serien, och matchar därmed alltså kylare, moderkort och nätaggregat, samt stöder avancerade grafikkort med samma storlek som en liten hund, inklusive de största e-ATX-moderkorten.

HQ

Som namnet antyder ligger huvudfokus på luftflöde, med en perforerad meshfront, medan både sidopanelerna och nätaggregatskåpan har luftventiler för ökat luftflöde inuti chassit. Det använder en klassisk push/pull-konfiguration för att dra in luft på framsidan och i botten, medan den trycks ut på baksidan och i toppen.

Inklusive fläktarna på 360 mm-vätskekylaren som de flesta användare troligen kommer använda med det här chassit, är det totala antalet 120 mm-fläktar som kan monteras 13 tack vare alternativet med en intern 120 mm-fläkt för att öka det interna luftflödet. Både front och topp erbjuder 80mm tjocklek för fläktar och radiatorer.

Men trots att man har ett högt luftflöde som huvudmål har man även tänkt på utseendet, detta eftersom bakpanelen stöder både vertikal och horisontell montering, och till och med har ett speciellt rundstrålande internt GPU-stativ som kan justeras och, naturligtvis, erbjuder RGB.

Se mer i videon ovan.Loading next content