Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

MultiVersus andra Battle Pass tar dubbelt så lång tid som första

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har sett det otaliga gånger: om utvecklare plötsligt upptäcker att deras live service-spel är lite för givande och att spelarna får tag på eftertraktade priser för snabbt, skapar de mer "grind" genom att öka mängden XP eller andra resurser du måste spendera för att komma vidare.

Som VGC skriver är det precis vad Player First Games nu gjort med sitt MultiVersus. Faktum är att det nya Battle Passet i spelet kräver dubbelt så mycket XP som det första.

Det spekuleras om att studion snart kommer låta spelarna köpa nivåer i det aktiva Battle Passet, och att det genom att göra det svårare att klara varje nivå skapar incitament för att köpa sig ur den.

Utvecklaren har inte kommenterat ärendet ännu.

MultiVersus

Relaterade texter

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...Loading next content