Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

MultiVersus får en enorm uppdatering idag

Batman, LeBron James och Morty blir starkare men Bugs Bunny, Tom And Jerry och Velma har försämrats rejält...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du säkert redan vet kommer den supersöta Gremlins-protagonisten Gizmo till MultiVersus idag, men han är inte den enda nyheten som lagts till i spelet. Gizmo lanseras tillsammans med en ny uppdatering (1.02), och den här är riktigt, riktigt stor.

Det viktigaste är att hitboxarna, något Player First Games finurligt kallar hurtboxar, har gjorts om och är inte längre bara stora kuber, utan snarare anpassade till dina karaktärers lemmar. Projektilerna har också blivit lättare att begripa sig på och är nu mer i linje med andra fightingspel, så att en projektil tar ut en annan.

Karaktärerna har också ombalanserats och Bugs Bunny, Iron Giant, Shaggy, Superman, Tom And Jerry och Velma är de största förlorarna och har fått massiva försämringar. Batman, Finn, Garnet, Harley, Morty och LeBron James är däremot vinnarna i den här uppdateringen och har blivcit klart bättre.

Surfa raskt iväg hit för att kolla in den massiva patch-listan.

MultiVersus

Relaterade texter

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...Loading next content