Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Musikfestival på väg till Dead Island 2 i ny expansion

Det vankas festivalbesök med nya områden att utforska samt även en ny kampanj och massor av zombies att dräpa...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var en av de mest problemkantade titlarna i modern historia där Dead Island 2 studsades runt mellan olika utvecklare som om det vore en volleyboll. Men för nästan ett år sedan släpptes det äntligen efter över tio års utveckling, och det var faktiskt förvånansvärt underhållande.

Det sålde bra direkt, men fortsatte dessutom prestera ganska stabilt, och efter att det lades till i Game Pass för exakt en månad sedan exploderade antalet spelare och det blev den mest populära titeln i prenumerationstjänsten. Därför antar vi att det finns en hel del personer som ser fram emot lite mer solig zombieunderhållning, och lyckligtvis är Dambuster Studios och Plaion redo att leverera exakt just detta.

De har nu utannonserat SoLA, en ny Dead Island 2 story-expansion (andra i ordningen), med planerad lansering den 17 april. Här är den officiella beskrivningen:

"Stage dive into the heart of SoLA, the ultimate Californian music festival, built upon ancient grounds. Stalking the pulsating heart of LA's final rave is a psychedelic beat that has unleashed total chaos, leaving nothing but a rotting crater of gore and a malevolent presence haunting the shadows. Something is out there and it's still hungry."

Denna kampanj har musikfestivaltema och innehåller en ny story med nya platser där vi kommer få möta nya fiender, och som du kanske anar kommer vi att få prygla sistnämnda med nya vapen.

Vi har ingen video att bjuda er på ännu, men återkommer naturligtvis när en SoLA-trailer släppts. Under tiden kan du kolla in dessa första skärmdumpar.

Dead Island 2
Dead Island 2Dead Island 2
Dead Island 2
Dead Island 2Dead Island 2
Är du redo att återvända till Los Angeles igen?

Relaterade texter

Dead Island 2Score

Dead Island 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter orimligt lång väntan och en definition av begreppet utvecklingshelvete är det nu äntligen dags att få spela Dead Island 2, har det varit väntan värt?Loading next content