Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Myst

Myst till Nintendo DS

Releasedatum spikat!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att föra över Myst till Nintendo DS känns ganska logiskt. Pekskärm lämpar sig utmärkt för utforskning. Vi har tidigare rapporterat att spelet skall släppas, men nu har vi även ett fastställt datum. Den 19 oktober skall Europa få sätta tänderna i en ny version av det klassiska äventyret.

Den undre skärmen löser man pussel på och den övre går att zooma in på områden. Pekskärmen är också utmärkt att använda till att göra anteckningar och i Myst till Nintendo DS får spelaren ett anteckningsblock att skriva i. En liten karta och ett förstoringsglas är två andra bra hjälpmedel man får leka med.

Ibland känns nyversioner av gamla klassiker lite som en klåda som inte går över, men Myst verkar inte framhastat och ser ut att ha blivit bra anpassat till Nintendo DS.

Bilderna nedan är konceptbilder.

Myst
Myst
Myst

Relaterade texterLoading next content