Svenska
Gamereactor
lifestyle
Bloodborne

Några nya Bloodborne kläder kan göra den oändliga väntan på en remaster lättare

Några nya pins och en konstig jacka har släppts från Insertcoin.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Insertcoin tillverkar en hel del spelvaror och har nyligen visat upp en ny linje av Bloodborne -varor. Det finns fem nålar som du kan ta tag i, var och en prissatt till £6 (sheesh), tillsammans med en t-shirt och jacka.

T-shirten visar sågklyvvapnet från Bloodborne, och jackan visar att du är en del av Yharnam City Hunters. Om vi ska vara ärliga ser jackan lite konstig ut, särskilt när den kostar 100 pund. Den vita bakgrunden runt designen på ryggen ser ganska billig ut, oavsett hur kvaliteten på jackan kommer att kännas.

Stiften är okej, men återigen ganska dyra, och det finns inget sätt att köpa dem alla i ett. Det bästa Insertcoin kan göra är en 3 för 15 pund-affär, men eftersom det finns fem stift totalt kan du inte riktigt få ut det mesta av den affären.

Vad tycker du om Bloodborne merch?

Detta är en annons:
Bloodborne

Relaterade texter

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Den ädla jakten på bestar fortsätter i den enda planerade Bloodborne-expansionen The Old Hunters. Oliver Thulin har besökt mardrömmen och återvänt med livet i behåll...

BloodborneScore

Bloodborne

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactors chefredaktör har sågat sönder enorma dödsgrisar, hackat brinnande skräcködlor i anklarna med sågtandade stridssvärd samt dött 400 000 gångerLoading next content