Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Nästa Witcher-roman är en fristående berättelse med Geralt i centrum

Precis som var fallet med A Season of Storms har nästa Witcher-roman ingen direkt koppling till huvudserien...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Comic Con i Wien avslöjade Andrzej Sapkowski, författaren till Witcher-romanerna, nyheter om den nya Witcher-boken, och det kommer inte bli en ny del i huvudserien, som för närvarande har fem volymer, utan en fristående berättelse med vår favoritmonsterjägare Geralt i huvudrollen.

Vi kan alltså fram emot en historia som liknar den senaste nya boken, Season of Storms, vilket också var en egen avslutad berättelse. Men bara för att den inte är en del av huvudserien betyder det inte att den inte är officiell (kanon), utan vi kan vänta oss referenser till händelser från övriga serien ändå.

Witcher-romanen, som ännu inte har någon titel, är den första på nästan ett decennium och är därför hett efterlängtad för många fans. Det exakta utgivningsdatumet är ännu okänt, men den beräknas finnas i bokhandeln i slutet av 2024 eller i början av 2025.

The Witcher 3: Wild Hunt
"Gött mos"

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...Loading next content