Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Natus Vincere har förvärvat FunPlus Phoenix tidigare Valorant lista

Om än med ett par förändringar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var först igår som vi rapporterade om att FunPlus Phoenix släppte sin Valorant-lista, efter att ha missat de partnerskapsroller som Riot Games erbjöd. Tja, strax efter den nyheten avslöjades det att laget kommer att stanna tillsammans, eftersom listan har förvärvats av Natus Vincere, en av EMEA-regionernas partnerorganisationer.

Det bör sägas att listan kommer att ha några mindre förändringar, genom att Ardis "ardiis" Svarenieks inte kommer med sitt tidigare lag och istället kommer att gå till en ny region för att tävla, medan Mehmet "cNed" Yağız İpek kommer att gå med i hans ställe.

Det innebär att laget kommer att se ut så här:


  • Kyrylo "ANGE1" Karasov

  • Mehmet "cNed" Yağız İpek

  • Andrej "Shao" Kiprskij

  • Pontus "Zyppan" Eek

  • Dmitry "SUYGETSU" Ilyushin

Vi kan förvänta oss att laget gör sitt första fullständiga framträdande på G-Loot Valorant Clash, som kommer att vara ett online-evenemang mellan 25-27 november.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content