Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

Naughty Dog har en The Office-referens i The Last of Us: Part I

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fans har hittat vad som verkar vara en referens till The Office (amerikanska versionen) i Naughty Dogs The Last of Us: Part I. Det handlar om en byggnad på Pittsburgh-banan som har en layout som bara kan beskrivas som en blinkning till Dunder Mifflins Scranton-filial.

Det är inte en direkt 1:1-kopia ska vi säga, eftersom det helt klart tagits vissa kreativa friheter, men alla fans av TV-serien kommer tydligt att lägga märke till Pams böjda receptionsdisk, Michaels kontor i anslutning till konferensrummet och Jims och Dwights skrivbord (även om bara Dwights skrivbord finns kvar här - det är en apokalyptisk värld såklart). Korridoren till kontorets ingång är också med, liksom en soffa bekvämt placerad på samma plats där den ska vara.

Ta en titt på videon som visar upp detta i det inbäddade inlägget nedan och låt oss veta om du tror att detta är en referens till den älskade sitcomen - eller en ren slump.

https://twitter.com/NaughtyNDC/status/1569065105739882498

The Last of Us: Part I

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content