Svenska
Gamereactor
esports
NBA 2K24

NBA 2K Leagues VD rapporterades ha sparkat hela ligans personal

Allt som en del av den förnyelse som tillkännagavs nyligen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

NBA och Take-Two Interactive meddelade att de skulle göra allvarliga och genomgripande förändringar i NBA 2K League i ett försök att växa och utveckla tittarsiffrorna. Detta kommer att träda i kraft under säsongen 2025, men hur detta faktiskt kommer att genomföras återstår att se, eftersom det nu har rapporterats av Dexerto att League:s VD, Andrew Perlmutter, har sparkat all personal.

Detta bekräftades till synes av Heat Check Gaming general manager "Fame" som tog till X för att säga "Bro sparkade alla på 10 minuter och gick av".

Flera andra medlemmar av NBA 2K League har också trätt fram och nämnt att de nu också är arbetslösa, allt efter ett möte i stadshuset som hölls den 2 juli för att avslöja renoveringsplanerna.

Det har inte kommit någon bekräftelse eller kommentar från NBA 2K League eller Take-Two om de rapporterade massuppsägningarna.

NBA 2K24
Photo: NBA 2K League

Relaterade texter

NBA 2K24Score

NBA 2K24

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Girigbukarna borta på Visual Concepts slår alla rekord i girighet med årets girigaste girighetssimulator. Snyggt girat giriga giriggubbar!Loading next content