Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K17

NBA 2K17 låter dig inte byta bort DeMarcus Cousins

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är traqde-dags i NBA just nu och det kanske dummaste bytet som någonsin gjorts i modern baskethistoria ägde alltså rum häromdagen. Sacramento Kings skickade iväg DeMarcus Cousins till New Orleans Pelicans (i utbyte mot i princip ingenting) och en hel basketvärld befinner sig fortfarande i chock. Cousins är en av ligans bästa spelare just nu och utgör tillsammans med före detta kollegan Anthony Davis en duo som endast Warriors "Splash Team" kunnat hota. Ändå byttes han bort. Visst, det har länge pratats om svårigheterna med Cousins, hans utspel både på och utanför planen samt hans ständiga bråk med Kings GM Vlade Divac samt majoritetsägaren Vivek Ranadive men det spelar ju på det stora hela ingen roll. Detta var ett obegripligt byte, en usel affär för Kings.

Faktum är att den var så pass korkad att NBA 2K17 inte låter dig göra samma sak, i spelet, även om du försöker. Du kan varken byta till dig honom eller byta bort honom. Kolla nedan:

NBA 2K17
Nix, han är givetvis för värdefull för laget... Det tyckte dock inte verklighetens Kings-ledning.

Relaterade texter

5
NBA 2K17Score

NBA 2K17

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Den årliga upplagan av basketliret NBA 2K17 gör sig redo för att flyga över planhalvor. Kim har tänjt ut sina leder och övat på höga hopp hela sommaren inför detta..



Loading next content