Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound är bara 29,5 gigabyte till Playstation 5

Den här veckan är det premiärdags till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X för EA:s anrika men problemkantade racingserie...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att hantera SSD-lagring är något som alla användare av Playstation 5 och Xbox Series S/X vant sig vid den här generationen, detta eftersom de i allmänhet har mindre hårddiskutrymme än förra generationens konsoler samtidigt som spelen är större.

Lyckligtvis verkar Need for Speed Unbound vara mer hanterbart än de flesta aktuella storspel. Som Playstation Game Size nu kan avslöja på Twitter är det bara 29,431 gigabyte till Playstation 5, vilket inte är så långt ifrån vad de största indie-spelen är idag. Denna siffra brukar också ge en mycket bra indikation på vad vi kan förvänta oss från Xbox på detta område också.

Need for Speed Unbound lanseras den 2 december till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X. Om du förbeställer Palace Edition får du dock tre dagars tjuvstart.

HQ
Need for Speed Unbound

Relaterade texter

Need for Speed: UnboundScore

Need for Speed: Unbound

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Teamet bakom Burnout samt Need for Speed: Hot Pursuit lastar på med attitydfrisk street racing i kubik och kvadrat och Petter har delat ut betyg...



Loading next content