Svenska
Gamereactor
nyheter
Scalebound

Nej, Scalebound kommer fortfarande inte tillbaka

Även om Xbox-chefen Phils Spencer faktiskt inte direkt förnekade det den här gången, så kanske finns lite hopp ändå...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått fem år sedan Microsoft bestämde sig för att dra ur pluggen för Scalebound, utvecklat av PlatinumGames. Till en början ledde detta till att Xbox-teamet kritiserades hårt, men director Hideki Kamiya bad senare om ursäkt för misslyckandena å sina vägnar och sade att han skulle vilja ge spelet en ny chans.

Som ett resultat av detta finns det fortfarande människor som drömmer om Scalebound och när Xbox-chefen Phil Spencer besökte Tokyo Game Show förra veckan fick han frågor om detta, och Game Watch ville veta hur chanserna är för en återupplivning av spelet. Spencer svarade (översatt av VGC): "There's currently nothing to say about Scalebound."

Även om detta definitivt är ett negativt svar för personer som hoppas på Scalebound, är det värt att påpeka att det är ett vagare svar än vad Spencer gett tidigare angående samma spörsmål. Eftersom Microsoft för närvarande försöker öka sin japanska Xbox-satsning skulle en titel som Scalebound definitivt hjälpa till på den fronten, eller vad säger du?

Scalebound

Relaterade texterLoading next content