Svenska
Gamereactor
nyheter
Neon White

Neon White till Xbox har åldersmärkts i USA

Ryktet visade sig stämma, även om det blev lite senare än väntat; Angel Matrix och Annapurna Interactives höjdare är på väg till Xbox...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I december dök det upp ett rykte om att det mycket hyllade Neon White skulle släppas till både Xbox och Game Pass ungefär samtidigt som Playstation-versionen. Den senare lanserades i december medan spelet ursprungligen hade premiär till PC och Switch i juni 2022.

Utgivaren Annapurna Interactive förnekade då detta på Twitter, men sättet de uttryckte sig på genom att säga "we have not made any additional plans for December 2022", fick det att låta som att en Xbox-version så småningom skulle komma - men inte just i december. Och nu har denna teori visat sig stämma. Spelet har nämligen blivit åldersbestämt till Xbox hos amerikanska ESRB, vilket gör det till en fråga om när det kommer snarare än om det blir så.

Vi antar att det läggs till i Game Pass också eftersom det ursprungliga ryktet nu visat sig stämma, även om det missade lanseringen med några månader. Vi kan verkligen rekommendera dig att kolla in det här äventyret, eftersom det är helt briljant, något som resulterade i ett skyhögt betyg.

HQ
Neon White

Relaterade texter

0
Neon WhiteScore

Neon White

RECENSION. Skrivet av Marcus Persson

Speedrunner, first person shooter, pussel och strategiskt kortspel. Neon White bär många hattar och erbjuder en särpräglat unik, beroendeframkallande spelupplevelse som bubblar av personlighet.



Loading next content