Svenska
Gamereactor
nyheter

Netflix börjar sätta stopp för lösenordsdelning i mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nu några månader sedan vi fick höra om Netflix planer på att försöka sätta stopp för lösenordsdelning bland sina användare. Något som enligt företaget årligen kostar dom miljontals kronor i förlorade intäkter och som de av förklarlig anledning vill få ett slut på. Olika tester har genomförts, främst då i Latinamerika och nu verkar det som att Netflix känner sig redo att rulla ut systemet på bred front med start i mars.

Hur exakt det är tänkt att fungera finns där ännu inga uppgifter kring men det vi vet är att streamingtjänsten verkar komma att erbjuda funktionaliteten mot en avgift på runt 30-50 kronor beroende på vilken del av världen man befinner sig i. Något som alltså mottagits väl i testområdena, trots det också får till resultat att en del prenumeranter väljer att säga upp.

"There will be some cancel reaction in each market, which will impact near-term member growth"

"But as borrower households begin to activate their own standalone accounts and extra member accounts are added, we expect to see improved overall revenue, which is our goal with all plan and pricing changes"

Kommer du fortsätta prenumerera på Netflix efter att systemet aktiverats i Sverige?

Netflix börjar sätta stopp för lösenordsdelning i mars
Kom igen nu, ge oss lite mer pengar!


Loading next content