Svenska
Gamereactor
nyheter

Netflix planerar fler filmatiseringar baserade på R.L. Stines böcker

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trilogin av Fear Street-filmer som bekant baseras på författaren R.L. Stines verk blev en stor framgång för Netflix när de släpptes på plattformen för lite mer än två år sedan. Kanske är det då inte heller konstigt att fans länge undrat över varför studion inte producerar fler filmer baserade på författarens verk, något som nu faktiskt bekräftas är på gång. För att döma av vad som tidigare idag rapporterades så förväntas Fear Street-regissören Leigh Janiak återvända för att styra rodret till ytterligare filmatiseringar

"Obviously, there's a lot of books. There's one stand-alone that we're working on right now that we're once again trying to get the script right, but I like it very much, and so does the team. So I feel like if we can get that script right there would be a great kind of extension of that franchise."

Vilken bok det är som just nu håller på att förvandlas till film är något som Netflix-chefen Stuber inte vill avslöja, och med fler än 50 titlar från R.L. Stines katalog att välja på så är det ingen lätt uppgift att ens försöka sig på att gissa.

Vilken R.L. Stine-bok hoppas du det är som skall göras om till film?

Källan

Netflix planerar fler filmatiseringar baserade på R.L. Stines böcker
När Conny står utanför fönstret och glor in så är Majsan snabb med att ringa snuten.


Loading next content